• 0723582498
  • info@subbebryggeri.se

Om oss

 

Varför blev ölen bra? Den frågan frågade jag mig efter att jag smakat på en av mina tidiga hembrygder. Jag lämnade då köket där jag spenderat hala mitt yrkesliv och utbildade mig till bryggare för att ta reda på det. Jag har fortfarande inte hittat det definitiva svaret på varför ölen blev bra men tror att jag åtminstone är på rätt spår. Här på Subbe Bryggeri fokuserar vi mycket på balans. Är en öl välbalanserad känns den bra i munnen och man vill gärna ta en klunk till.

Bryggeriet ligger på ett gammalt lantbruk i Vare utanför Varberg. Vattnet tar vi från egen brunn på 100 meters djup som efter filtrering ger oss en unik vattenprofil. Malten kommer från Vikingmalt i Halmstad och humlen från hela världen. Råvarorna är precis som i ett kök väldigt viktiga för slutresultatet och vi lägger mycket tid och energi för att kunna jobba med högsta möjliga kvalitet.

Välkomna till Subbe bryggeri

/ Martin Sunesson

Bryggare och Grundare