Produkter

Subbe Bryggeri Pils

Denna klassiska pils i Tysk stil, bryggd på 100% pilsnermalt och humle från europas äldsta humleodling Hallertau är en välbalanserad komplex och läskande öl i all sin enkelhet. Stilen Pils som alla öldrickare kan relatera till på ett eller annat sätt bjuder en ofta välkommen kontrast till humliga moderna stilar. Inga konstigheter, bara Pils!

ABV 4%

Innehåll: Vatten, kornmalt, humle och jäst.

Humlesort: Halletau mittelfrüh

Sour soaked sunshine

Sour soaked sunshine är ett samarbete mellan Subbe Bryggeri och Varberg Beerworks. En syrlig lätt kettle sour med smak av aprikos, ananas och limeblad, Sommar i en flaska helt enkelt.

Innehåll: Vatten, Kornmalt, jäst, aprikos, ananas, limeblad

ABV 5,5 %

Subbe Bryggeri Dipa

Subbe bryggeri Dipa är en dubbel IPA i New Englandstil. Den har en relativ låg beska, ljus frisk karaktär, lätt brödiga malttoner samt tydliga inslag av citrus, tropisk frukt och sommarblommor i doften.

Innehåll: Vatten, KORNMALT, VETEMALT, VETE, ris, humle, jäst

ABV: 8%

Humlesorter: mosaic, cascade, Simcoe

Golden Ale

Golden Ale är en ljus, fruktig Ale med inslag av citrus och sommarblommor. Låg restsötma och en markerad beska förstärker känslan av friskhet. Maltbasen innehåller ca en sjättedel råfrukt i form av majs vilket skapar en något lättare maltighet som balanserar de aromatiska humlesorterna Simcoe, Cascade och Mosaic på ett bra sätt.

Ingredienser:                                                 ABV: 5%

Vatten, KORNMALT, majs

Ingredienser:                                                 ABV: 5%

Vatten, KORNMALT, majs

humle och jäst